– Bennis – vakschoenmakers van vader op zoon

Vakschoenmakerij Bennis is een begrip in Rijswijk en omgeving en hoe kan het ook anders: al meer dan 40 jaar oefenen wij met veel plezier en toewijding dit mooie vak uit in ons monumentale pand aan de Herenstraat. Inmiddels heeft Aad Bennis het stokje overgenomen van zijn vader, maar de kwaliteit en de aandacht voor de klant zijn absoluut niet veranderd.

“Ambachtelijk schoenmaken is en blijft handwerk,” aldus Aad, “Ook al zijn er machines gekomen, in principe blijft het nog steeds naaien, plakken en poetsen. En het leuke is om een oude schoen er weer als nieuw uit te laten zien. In de wegwerpmaatschappij van tegenwoordig denken sommige klanten al gauw dat een schoen niet meer te repareren is. Als je het dan toch voor elkaar krijgt, zie je blij verraste gezichten en dat maakt ons werk elk keer weer de moeite waard. En hetzelfde geldt als iemand nieuwe schoenen heeft gekocht die naar een paar dagen te krap blijken te zijn. Breng ze naar on ze zaak en wij zorgen dat ze weer lekker zitten, zodat u ze niet weg hoeft te doen.”

Vele trouwe klanten weten steeds weer de weg te vinden naar de zaak van Bennis, waar u altijd met een glimlach wordt ontvangen en we uw oude schoenen een 2e leven kunnen geven. Kom langs en wij helpen u graag!

Comments (0)

Laat een reactie achter