Alle typen sleutels laten bijmaken

Bennis is het adres in Rijswijk en omgeving om snel en precies uw sleutels te laten bijmaken. Wij beschikken over de modernste sleutelmachines om de meest uiteenlopende sleutels bij te maken, zoals huissleutels, autosleutels, fietssleutels en nog veel meer. Met onze ervaring en computergestuurde sleutelmachines kunnen wij uw sleutels tot op de millimeter nauwkeurig namaken.

Is uw sleutel beschadigd of gebroken? Geen probleem, kom langs en wij maken voor u een nieuwe. Wij hebben meer dan 2000 sleutels op voorraad dus kunnen u vrijwel altijd helpen.

Huissleutels bijmaken

U kunt bij ons terecht voor het laten bijmaken van vrijwel alle soorten huissleutels, cilindersleutels enz. Ook certificaatsleutels van merken zoals Cisa, Lips, Anker, Nemef etc. kunnen wij bijna altijd bijmaken; zorg dat u het certificaat meeneemt en wij zorgen voor een nieuwe sleutel.

Autosleutels laten bijmaken

Het bijmaken van autosleutels is een specialiteit waar wij bij Bennis veel ervaring mee hebben. Bij ons kunt u zonder problemen praktisch alle typen traditionele autosleutels laten bijmaken. Maar wij zijn ook in staat om de nieuwste typen autosleutels, met afstandsbediening en transponder, bij of na te maken.

Met onze speciale apparatuur die de code van de autosleutel kan uit- en inlezen, kunnen wij van de meeste automerken de sleutels namaken. Dit kan u een hoop geld schelen, want als u dit via de dealer doet, kost het al gauw een paar honderd euro. Bij ons bent u stukken goedkoper uit en bovendien veel sneller klaar.

Is de behuizing van uw autosleutel kapot? Geen probleem, doorgaans kunnen wij de printplaat en transponder van de sleutel overzetten naar een nieuwe behuizing.

Fietssleutels

Wij kunnen voor u de meeste fietssleutels zonder problemen bijmaken, onder andere van de bekende merken Axa, Trelock, Batavus en Abus. Ringsloten, kettingsloten, beugelsloten etc. Is uw fietssleutel gebroken, neem dan beide delen mee en wij kunnen weer een prima nieuwe sleutel maken.

Comments (0)

Laat een reactie achter